Her er vores seng på ”The Rising Phoenix Magic Beach Resort”. Myggenettet er sat op på ægte spejdemaner af den uforlignelige Frode Frugtskål, som havde det med hjemmefra. Jeg troede, jeg var blevet for gammel til spartanske hotelværelser og… i særdeleshed at dele dem med andre, men da receptionistafroamerikanerne (som i øvrigt var søde om end temmelig nærgående) havde fucked frodes reservation op, og vi var lidt trætte efter en milliard timers flyvetur, måtte vi kravle to mand høj ind under nettet og op i dobbeltsengen. Højlydt snorkende og nærmest diagonalt placeret i sengen befandt sig ud på natten Danmarks iflg. De Berejstes Klub næstmest berejste mand – både målt i det absolutte antal af besøgte land og i antallet af besøgte lande ifht. alder. Krøllet sammen helt ude i det ene hjørne lå kongerigets eneste mand der slår Frode i den sidstnævnte kategori nemlig den bedagede (men altså ikke helt så bedagede som sidemanden) Hr Øster og tænkte kan det være rigtigt at manden snorken virkelig overdøver guineabugtens voldsomme bølger der hamrede højlydt ind i klipperne direkte under vores hytte.

Beach Resort er i øvrigt lidt af en tilsnigelse i markedsføringen af 5 gamle bræddehytter på toppen af en skrænt. Ved receptionen lå der i øvrigt en bar hvor der hang skilte med ”ganja not allowed” allevegne. Men det ville de lokale (og McArine) sgu da skide på for hver aften sad der i snit ti megafotogene rastamen (som desværre ikke ville fotograferes) og fyrede galarer på størrelse med isvafler.

Sluttelig kan det oplyses at bedst som spejder Frode var færdig med at strenge snore op kom en halvnøgen, hvid turisttøs hen foran vores oplyste vindue iført bar svedig overkrop på nær en bh. Ind igennem det åbne vindue stillede hun sit sidenhen legendariske spørgsmål som vi næsten ikke har gjort grin med efterfølgende: ”Do you guys have a hammer?”

Hehe – welcome to Ghana, man!